Za sve vaše proslave, velike i male, BALKAN HOUSE dostavlja gotovu ili poluspremljenu hranu na udaljenoj lokaciji, vašem domu, vikendici, vašoj firmi.

Proslave u firmama, svečano otvaranje objekta, usluge, banketi, doček gostiju pre svadbe, rođendani, godišnjice i sve druge proslave uz ketering BALKAN HOUSE ugostite vaše prijatelje, goste, slavljenike, uz hranu, piće, inventar, sa poslugom ili bez.

Nudimo uslugu sa dostavom pića i bez, sa invenetarom ili bez, sa poslugom ili bez, na vama je da se odlučite i gostima omogućite da se posluže, zameze i popiju nešto.

BALKAN HOUSE nudi paket uslugu spremanja, dostave i posluživanja hrane i pića na svim događajima, sportskim ili kulturnim dešavanjima ili, pak svakog dana na vašem radnom mestu.

Prilikom dostave i serviranja koristimo specijalne posude za transport hrane. U dogovoru sa naručiocem naše osoblje postavlja sto za posluženje (švedski sto). Hrana je postavljena tako da je dostupna gostima, kao i sav propratni inventar, tanjiri, escajg, salvete.

Po potrebi ketering ugostitelji moraju imati meni za posebne goste, kao što su vegetatijanci, ili oni koji imaju specijalne dijete, alergije na pojedine vrste hrane.

BALKAN HOUSE kuvari i osoblje sa svojim višegodišnjim iskustvom će omogućiti da hrana bude ukusna, atraktivna, lepo pripremljena i funkcionalno servirana.

Ketering je uspešan koliko su gosti uživali u ukusima, mirisima i garniranji hrane.

Cena ketering usluge se formira po gostu ili po kilogramu hrane. Takođe na cenu utiče vreme, koliko sati čitav događaj traje, lokacija događaja.

BALKAN HOUSE će izaći u susret svim vašim željama, kako bi se vaš događaj pamtio.