Za sve vaše proslave, velike i male, BALKAN HOUSE dostavlja gotovu ili poluspremljenu hranu na udaljenoj lokaciji, vašem domu, vikendici, vašoj firmi.

Proslave u firmama, svečano otvaranje objekta, usluge, banketi, doček gostiju pre svadbe, rođendani, godišnjice i sve druge proslave uz ketering BALKAN HOUSE ugostite vaše prijatelje, goste, slavljenike, uz hranu, piće, inventar, sa poslugom ili bez.

Nudimo uslugu sa dostavom pića i bez, sa invenetarom ili bez, sa poslugom ili bez, na vama je da se odlučite i gostima omogućite da se posluže, zameze i popiju nešto.

BALKAN HOUSE nudi paket uslugu spremanja, dostave i posluživanja hrane i pića na svim događajima, sportskim ili kulturnim dešavanjima ili, pak svakog dana na vašem radnom mestu.

Prilikom dostave i serviranja koristimo specijalne posude za transport hrane. U dogovoru sa naručiocem naše osoblje postavlja sto za posluženje (švedski sto). Hrana je postavljena tako da je dostupna gostima, kao i sav propratni inventar, tanjiri, escajg, salvete.

Po potrebi ketering ugostitelji moraju imati meni za posebne goste, kao što su vegetatijanci, ili oni koji imaju specijalne dijete, alergije na pojedine vrste hrane.

BALKAN HOUSE kuvari i osoblje sa svojim višegodišnjim iskustvom će omogućiti da hrana bude ukusna, atraktivna, lepo pripremljena i funkcionalno servirana.

Ketering je uspešan koliko su gosti uživali u ukusima, mirisima i garniranji hrane.

Cena ketering usluge se formira po gostu ili po kilogramu hrane. Takođe na cenu utiče vreme, koliko sati čitav događaj traje, lokacija događaja.

BALKAN HOUSE će izaći u susret svim vašim željama, kako bi se vaš događaj pamtio.

Kada smo osnovali Balkan House 2014. godine, imali smo ideju da ukusima sa ovog podneblja upoznamo ostatak Evrope. 

Godinama uspešno poslujemo širom Evrope, a sada smo odlučili da naše proizvode i usluge učinimo dostupnim i u Srbiji. 

U kvalitet naših proizvoda uverićete se već sa prvim zalogajima, uživajući u ukusima i mirisima kojima je teško odoleti.
U našoj ponudi imamo  mesa sa roštilja, pizze i gotova jela. Takođe, u ponudi imamo i ketering, koji će vaše proslave, kao i poslovne mitinge učiniti nezaboravnim.

Imamo ponudu i mesne konfekcije, koja će poslovanje Vaših restorana učiniti jos boljim.

Uživajte u ukusima i mirisima naše hrane, a mi ćemo se potruditi da Vas i dalje oduševljavamo!

Balkan Housedostavlja gotovu ili poluspremljenu hranu na Vašu lokaciju.

Bio to običan dan kada ogladnite, proslava ili važan događaj sa svojom porodicom, upotpunite ga nezaboravnim ukusima i mirisima naše kuhinje. Time doprinosimo da se vaši gosti i poslovni partneri osećaju zadovoljnijim.

Naš ketering nije namenjen samo firmama već i svim drugim vidovima svečanosti, proslavama i vama bitnim okupljanjanjima na kojima bi ste da vaše zvanice oduševite ukusima i mirisima naše hrane, a njeno garniranje će doprineti i vizuelnom užitku.

Ketering Balkan House za vas vrši spremanje jela domaće i internacionalne kuhinje od namirnica i mesa koja su uzgajana u srcu Šumadije.

Balkan House će izaći u susret svim vašim željama, kako bi se vaš događaj pamtio i prepričavao.

Kontaktirajte nas: